Инцидент с трагичен край в Асеновград възмути местните жители. Куче померан

...
Инцидент с трагичен край в Асеновград възмути местните жители. Куче померан
Коментари Харесай

“Чау-чау“ уби друго куче в Асеновград, пострада и жена

Инцидент с драматичен край в Асеновград възмути местните поданици. Куче померан е убито от чау-чау. А майката на собственичката на дребното животно е потърпевша пи случая, написа G
Прочетете още
" Искам да насочва молба към всички тези хора или техните домашни любимци, които са нахапани, някои раздрани от кучето порода " Чау-чау ", което се намира в къщата зад денонощния магазин против Шел! Накратко - майка ми и кученцето ни - порода померан, бяха нападнати от същото това куче навръх Лазаровден към 17 часа и имало хора, които са помогнали, за което им изказах голямата си признателност и други, които са заобиколили грозната панорама,та...майка ми популярност на Бога се е разминала с едно перфориране от зъб на този звяр и одраскване по крайници, само че дребното ни меч не оцеля. След 5 дни на разпети петък не устоя от дълбоките рани, от кръвожадните зъби, които бяха раздрали телцето му(мога да приложа фотоси,които някои няма да устоят на гледката).А беше единствено на 1 годинка и 10 месеца.

Вярвайте ми доста ни боли, само че и съм освен гневна на въпросната господарка на кучето, която най-нагло ми се присмиваше на вратата, когато я потърсих 10 мин откакто умря кученцето ни и отново дублирам е решила да дава пари да се тунингова от всякъде, в сравнение с да се грижи за кучето,което е дворно - проскубано, мърляво, степано и извънредно злобно.След този подбив и решението им да го пускат на независимост този звяр, желая да прикани всички пострадали от него! Няма да ми върнат кучето като ми предлагаха пари,н о няма и да оставя нещата по този начин да пострадат и други (сега към този момент е на синджир кучето им,но не знам докога)Затова моля- пишете ми! ", написа Росица Петрова.

Жената е безапелационна, че ще си търси правата.

Други поданици на града, показват, че това надалеч не  е първия случай с това куче. За жал този път той е бил съдбовен.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР